· 

Beneficis del Mindfulness

El mindfulness té molts beneficis saludables; entre ells, abaixar l'estrés i l'ansietat.

En la societat actual, on l'estrés és la font de moltes malalties, tenir una eina que ens ajudi a rebaixar-lo és una gran tresor. I gràcies al Mindfulness, hi podem accedir fàcilment.

 

Sentar-se en silenci... respirar... ser conscient... O potser no cal el silenci. Sent conscient de tot el que fem, sense voler acaparar, sense voler fer moltes coses a la vegada, només gaudint d'allò que fem, sense pensar en res més que l'activitat que tenim entre máns, ens aportarà molts beneficis saludables.

 

La respiració n'és una part important, per això, mantenir l'atenció en la respiració, ens serà molt útil per connectar amb nosaltres, amb el nostre present. I és en aquest moment que, deixant anar el passat i el futur, ens recuperarem a nosaltres. D'aquí surt el benestar.

Escribir comentario

Comentarios: 0