ioga prenatal

Les nostres classes de ioga per a embarassades  són senzilles en la pràctica, no obstant, tenint en compte que el què és senzill, en aquest cas, és altament beneficiós i valuós per a elles i pel nadó.

 

Treballem l’atenció en tot moment, ja que el ioga no només són postures, sinó també observació interna. Una observació que farà que la dona prengui consciència dels processos físics, mentals i espirituals que experimenta durant aquests moments. 

 

El prendre consciència del què vivim i ens envolta fa que no passi res per alt d’aquests instants tan meravellosos per a la dona. Ajuda a gaudir-los i tastar-los d’una manera intensa i plena.

 

Pretenem que adquireixin confiança, respecte a una mateixa i al nadó,  alegria i consciència durant l’embaràs. I, sobre tot, tenim la idea de què descobreixin al bebè com a part activa d’aquest procés des del primer moment.


Preus i Horari:

 

HORARI:

Dilluns de 10.30h a 11.30h

 

 *També fem classes particulars de ioga per embarassades. Atenció totalment personalitzada. Horaris a convenir.

 

PREU:

34€/mes una classe a la setmana.

50€/mes (classes particulars).Si vols que aquests últims mesos d'espera es converteixin en moments de calma i benestar, tan per tu, com pel teu nadó, no dubtis en fer aquestes classes tan especial de ioga prenatal.