Classes i Activitats al Trobat

Tròbat és un Centre de Teràpies Naturals amb un gran equip de terapeutes. Es duu a terme diverses teràpies naturals i manuals, Ioga per a adults , Ioga en Família, Ioga per a nens, Ioga Prenatal, tallers i activitats mensuals.

 

El tipus de Ioga que es practica a les nostres classes és el Hatha. És un ioga físic que beneficia al cos, a les seves funcions i energies. Fa ús del cos com a instrument de benestar i perfeccionament. I els seus mètodes són molt beneficiosos i eficaços per a prevenir qualsevol enfermetat, són terapèutics i recuperatius. 

 

Es tracta, doncs, d’un ioga que ajuda a desenvolupar un estil de vida saludable, una postura correcte i ajuda a relaxar-se a través de la pràctica constant i cuidadosa de diverses assanes.

 

Mitjançant les nostres classes i els nostres tractaments de reequilibri físic, mental, emocional i espiritual millorem l’estat de salut i el benestar físic i emocional de qualsevol persona interessada.

 

Amb el nostre recolze emocional tenim la voluntat d’afavorir el teu benestar anímic, perquè, així, aconsegueixis trobar-te a tu mateix/a i, en definitiva, a què trobis la teva felicitat! La qual cosa comportarà una millora de qualitat de vida!

 

Mira el menú a dalt amb totes les classes que fem i tria la que més et convingui!

 

- Cuida’t per dintre i per fora -