què són les flors de bach?

Teràpia d’acció vibracional que ajuda a créixer espiritualment i a assumir la vida quotidiana i l’entorn que ens envolta. 

 

Les flors de Bach no només són beneficioses en l’àmbit dels desequilibris emocionals de caràcter i estats transitoris (estrés, ansietat, ruptures, obsessions, desànim, shock de dol, insatisfacció, moments de canvi, evolució…), sinó també en desequilibris físics (èczemes, Parkinson, ansiolític, paràlisi facial, ejaculació precoç, Alzheimer, diarrea, estrenyiment, al·lèrgies, herpes, artrosis, migranya, impotència sexual, cesàries, post part, trastorns hormonals…) originats, sens dubte, per estats d’ànim negatius.

 

Aquesta teràpia, descoberta pel Dr. Edward Bach (1886-1936), consisteix en l’administració d’unes gotes d’essència florals i aigua de roca. Mitjançant, doncs, la teràpia pretenem ajudar-vos a encarar qualsevol circumstància adversa o qualsevol repte que se’ns presenta de manera positiva i donar-vos la força o seguretat que a vegades falta per a encarar les diverses situacions amb què ens topem. 

 

Per tant, si tractem els estats emocionals o psicològics alterats, aconseguim un efecte preventiu de la malaltia


Al Centre Tròbat comptem amb una bona professional que t'escoltarà atentament per poder-te crear la teva fòrmula de flors de bach que més bé s'adapti al que necessites en aquest moment.

Contacta ara amb nosaltres i demana hora.