ioga per nens

El ioga per a nens és una pràctica molt positiva pel nen, ja que s’aconsegueix l’equilibri i l’harmonia, entre ells el sentir, pensar i actuar. 

Mitjançant el joc, a part de conèixer el ioga, fomenten valors, hàbits sovint oblidats, creen, experimenten, descobreixen el seu propi cos i la ment i estimulen la imaginació d’una manera divertida i dinàmica. Per a nosaltres el joc és molt útil per a aprendre.

 

Els jocs que s’imparteixen no són de competició. No hi ha ni vencedors ni perdedors. Són dinàmiques divertides amb assanes i moviments de ioga que requereixen atenció, memòria i concentració. 

 

El fet que no existeixi la  competició, ajuda a sentir-se lliures per a expressar-se sense por a què se’ls jutgi o critiqui. Molt important per a l’autoestima i la confiança que facilita l’expressió.

 

En el transcurs de la classe, es duen a terme les respiracions, a amb les quals es preserva la respiració innata del nen, es respira amb tota la capacitat, aprenen a relaxar-se i a gaudir del silenci i la quietud. 

Aquest estat de calma els ajuda a no estressar-se  i a fer front les situacions conflictives i negatives. D’aquesta manera s’afavoreix la salut física i emocional.

 

Parlem d’una eina molt útil per l’aprenentatge,  ja que a través del joc de ioga, s’aprèn a respirar, a concentrar-se, a relaxar-se, la qual cosa és aplicable, sens dubte, a qualsevol moment de les seves vides. Tot plegat assegura un important progrés escolar i ajuda a desenvolupar la capacitat de resoldre problemes i superar reptes.


HORARI:

Divendres de 17.00h a 18.00h

PREU:

35€/mes

 

*Impartim extraescolars de Yoga Kids a les escoles.

 Demana més informació i/o fes la reserva a aquesta activitat tan important pel benestar i el creixement del teu fill o filla.