ioga en família

Al Tròbat hem creat un espai per a pares i fills que no només afavoreix el vincle afectiu entre ells, sinó que, també, afavoreix la comunicació, la comprensió i l’empatia. És una manera divertida de poder gaudir una estona junts, en la qual es deixa de banda el rol de pare/mare i el de fill/a per a ser persones amb totes les capacitats sense condicionaments. D’aquesta manera s’aconsegueix expressar les emocions de manera efectiva, profunda i des del cor.

 

En els tallers es realitzen molts exercicis en parelles que permeten un contacte físic i una comunicació propera entre el pare/mare i fill/a. Es treballa l’expressió corporal, la respiració i les postures de ioga a través del joc i la música. Tot plegat, per una banda, ajuda els pares a obtenir flexibilitat corporal, eliminar tensions, disminuir l’estrès, augmentar la salut, la paciència i l’alegria i, per l’altra, els nens reconeixen el seu cos, aprenen a respirar adequadament i a relaxar-se.

 

Així doncs, parlem d’un temps en el qual es pot desconnectar tant de la feina com de l’escola, mitjançant la relaxació i el descans físic i mental.


Horaris i Preus

HORARI:

Dimecres de 19.00h a 20.00h.

 

*També fem classes particulars de ioga en família. Atenció totalment personalitzada. Horaris a convenir.

 

PREU:

90€/MES (classes particulars)

40€/MES (classes en grup)

Demana més informació i veniu tota la família a provar, ho passareu genial!!! La millor forma de divertir-se saludablement!