qui sóc

Hola, sóc la Yoli. Professora de Ioga, Terapeuta, directora de Lleure, mama de la Nicole i parella d’en Xavi, les meves grans motivacions que em van donar l’empenta i el recolze que necessitava, juntament amb la meva família, degut a les meves inseguretats i baixa autoestima, per a emprendre un nou camí. L’apertura del Tròbat. Centre de Teràpies Naturals.

 

Després de treballar durant 13 anys en el món de l’educació com a monitora de Lleure en esplais i centre d’integració social i estudiant el Grau de Llengua i de Literatura Catalanes, vaig ser mare. Des de llavors, em vaig adonar del gran buit que sentia en el meu interior. Era molt feliç amb tot el que tenia, no obstant, professionalment parlant no em sentia realitzada. No estava fent el que volia ni sentia, però per altra banda tampoc sabia què fer. Estava molt perduda. D’aquí provenien les inseguretats i baixa autoestima. 

 

Els meus pensaments havien canviat, vaig començar a practicar ioga i em vaig formar en Ioga per a nens, Ioga en Família, Ioga per adults, Reiki, Flors de Bach, Massatges Relaxants i Quiromassatge. Tot plegat em va ajudar a reforçar-me anímicament, però és cert que sentia una gran incertesa. Necessitava fer un canvi de rumb! 

 

Un vespre vaig assistir, acompanyada per la meva germana, a un Conte Meditatiu  amb Concert dirigit pel company i amic Edgar Tarrés Falcó. Aquest conte va ser el que em va treure totes les pors i els dubtes que podia tenir referent a com encaminar el meu futur professional.  Em vaig trobar a mi mateixa! D’aquí el nom del Centre; Tròbat. I, també, vaig aconseguir, després de tant de temps, resoldre qüestions que eren essencials de cara a la meva felicitat. 

 

Des de llavors, va canviar radicalment la meva vida! Tant de veure-la com de viure-la! Vaig inaugurar el Centre i vaig continuar amb les formacions. 

 

“ Segueix els teus somnis i escolta el teu cor”

 

El meu lema i del Tròbat per a ser Feliç!

Per cert, jo sóc la de la teva esquerra. La Sara, la meva germana, també m'acompanya en aquesta gran aventura!