· 

Ioga en Família

LA IMPORTÀNCIA DE COMPARTIR

MOMENTS EN FAMÍLIA

 

Al Tròbat. Centre de Teràpies Naturals de Banyoles donem molta importància a trobar moments per a gaudir en família, ja que, en general, el ritme intens que portem avui dia, redueix el temps per estar tots plegats.

Per aquesta raó, nosaltres proposem classes setmanals molt divertides i beneficioses de Ioga en família.

 

Oferim un espai pensat per a gaudir del temps lliure de manera conjunta, en el qual no només reforcem el vincle afectiu, sinó també desconnectem tant de la feina com de l'escola, explorem i gestionem les emocions i angoixes, activem la imaginació, resolem conflictes, reforcem la seguretat, afavorim la comunicació, la comprensió i l'empatia. Tot plegat ho aconseguim mitjançant les postures de ioga, el joc i la música.

 

La nostra idea és que es prengui consciència de què educar va molt més enllà de quatre normes i horaris dintre de casa. Hem de compartir estones que enriqueixin tant els pares com els fills. Junts aprenem millor. I la millor manera és creant espais perquè els pares participin i gaudeixin en activitats amb la canalla.

 

Quina millor manera de connectar amb ells i elles divertint-nos al seu costat, utilitzant el riure, el ball i la diversió?

 

Parlem, doncs, de moments esplèndids, on participa tota la família, per a descansar tant físicament com mentalment.

Escribir comentario

Comentarios: 0